O nama

1. Šta je Agregato?

Agregato je sajt za ljubitelje popusta i grupne kupovine. Sakupljamo dnevne ponude odabranih sajtova grupne kupovine u Srbiji na jedno mesto. Svaki od sajtova ima svoje ponude za razne usluge – masaže, manikir, frizere, putovanja, restorane, a na Agregatu su one sve sakupljene na jedno mesto, za lako pretraživanje i poređenje. Sada ne morate da posećujete 10 različitih sajtova, niti da svakodnevno primate mejlove od njih. Ako vas zanimaju samo popusti za putovanja, a masaže vam dosađuju, možete da odaberete da vam na mejl stižu samo ponude iz onih kategorija koje su vam zanimljive. Agregato zna gde su najbolji popusti, akcije i ponude i na svom blogu često deli te tajne informacije.

2. Ko je napravio Agregato?

Agregato je servis kompanije Wiseman, koja posluje u oblasti digitalnih medija i kreira internet servise koji informišu građane i podržavaju ih u donošenju dobrih odluka u vezi sa novcem i drugim važnim životnim pitanjima.

3. Da li vi prodajete sve ove ponude?

Ne, Agregato sakuplja i prenosi informacije o aktuelnim ponudama različitih sajtova za grupnu kupovinu (Kolektiva, KupiMe, Grupovina...). Mi automatski prikupljamo ponude sa nekoliko sajtova, kategorišemo ih i objavljujemo kako biste ih lakše pregledali. Konkretne ponude možete kupiti od samih sajtova za grupnu kupovinu.

3. Kako da kupim ponudu?

Kada kliknete na naslov željene ponude otićićete na sajt za grupnu kupovinu koji je originalno objavio tu ponudu i na kome možete da je kupite. Odatle pratite njihov sistem kupovine. Sajtovi uglavnom zahtevaju da se registrujete, a ponude možete platiti opštom uplatnicom, karticom ili e-bankingom.

4. Kako da odaberem teme ponuda koje mi stižu na mejl?

Da biste odabrali teme ponuda potrebno je da se ulogujete na svoj nalog na Agregatu i potom podesite interesovanja.