Predstavite svoje ponude

1. Prijavite svoj sajt za grupnu kupovinu na Agregato

Da bi se dnevne ponude vašeg sajta za grupnu kupovinu našle na Agregatu potrebno je da se prijavite popunjavanjem formulara. Nakon što popunite zahtev naš tim će ga pregledati i odobriti ukoliko ispunjava propisane standarde. Od odobrenja zahteva do prikazivanja vaših ponuda na Agregatu proćiće otprilike 48 sati. Ukoliko vaše dnevne ponude nisu predstavljene na Agregatu, pogledajte standarde za kreiranje sadržaja.

Ukoliko želite da pišemo o popustima koje nudi vaša prodavnica ili salon, molimo vas da nam pošaljete obaveštenje na: popusti@agregato.com

2. Kako Agregato sakuplja dnevne ponude?

Agregato tim svakodnevno prečešljava odabrane sajtove za grupnu kupovinu u Srbiji. Tako osiguravamo da su ponude uvek aktuelne, da je broj prodatih ponuda tačan, poslednje akcije dodate i da se na vreme vidi koje su ponude rasprodate.

3. Koliko košta da se moja ponuda nađe na Agregatu?

U početnoj fazi rada Agregata predstavljanje svih ponuda je besplatno. Ukoliko se i kada se ovaj model bude menjao bićete na vreme obavešteni.

4. Kako da se moja ponuda nađe u vašem njuzleteru?

Ponude se isporučuju u njuzletere na osnovu interesovanja i kriterijuma koje su korisnici sami odabrali prilikom registracije na sajtu. Ukoliko su vaše ponude predstavljene na Agregatu, one će biti prosleđene i na mejl korisnika u odgovarajućoj kategoriji. 

5. Moja dnevna ponuda je pogrešno postavljena ili nije ni izlistana

Ukoliko se vaša ponuda našla u pogrešnoj kategoriji, ako je tekst netačan ili postoji neka druga vrsta greške rado ćemo to ispraviti. Molimo vas da nam pošaljete mejl sa subjectom: “Pogrešno postavljena ponuda” na: kontakt@agregato.com i odmah ćemo to srediti.

6. Standardi za objavljivanje ponuda

Agregato obezbeđuje korisnicima kvalitetno informisanje o popustima i akcijama tako što objavljuje samo ponude koje ispunjavaju određene standarde. Više o tim standardima pogledajte na strani: Standardi za objavljivanje ponuda.