Standardi za objavljivanje dnevnih ponuda

Agregato tim zadržava ekskluzivno pravo da prezentuje dnevne ponude u okviru svog sajta, proizvoda vezanih za podatke, API-ja i bilo kojih drugih produkata.

Ekskluzivnost ponude

Agregato neće predstavljati ponude sajtova za grupnu kupovinu koji ne dozvoljavaju korisnicima da vide ponude ukoliko se ne registruju unosom imejl adrese.

Kvalitet ponude

Agregato je posvećen predstavljanju ponuda visokog kvaliteta i visoke vrednosti od kredibilnih trgovaca i oglašivača. Naš tim zadržava pravo da odbije predstavljanje ponude usled nekvalitetne korisničke podrške, niske vrednosti, premalog popusta ili kvaliteta ponude.

Integritet ponude

Agregato je posvećen predstavljanju najboljih ponuda na vebu. Dnevne ponude su ograničene brojem kupona koje je moguće kupiti za određeno vreme i zato se razlikuju od akcija, popusta, vaučera i drugih vidova promocije. Naš tim zadržava pravo da odbije sadržaje koji ne ispunjavaju kriterijume za dnevne ponude, kao i ponude koje se neprestano produžavaju ili prečesto ponavljaju.

Sadržaj ponude

Agregato ne prikazuje ponude vezane za kockanje, cigarete, aktivnosti namenjene “odraslima” i neprikladne ponude.

Raspored objavljivanja ponude

Agregato tim svakog jutra prečešljava veb i pronalazi najbolje ponude za naše korisnike. Samim tim, ponude objavljene posle ponoći po lokalnom vremenu će biti dodate na Agregato u toku tog dana. Da biste bili sigurni da će vaše ponude biti objavljene, najbolje da nam date fid za ponude (RSS, XML, or JSON).

Kategorizacija ponuda

Agregato razvrstava sve dnevne ponude u kategrije kako bi omogućio korisnicima da lako pronađu one koje odgovaraju njihovim potrebama i interesovanjima. Kategorija se odnosi na pojedinačnu ponudu, ne na pružaoca te usluge ili proizvoda. Agregato stalno radi na razvoju i usavršavanju kategorija kako bismo što bolje odgovorili na potrebe korisnika.

Retkost ponude

Naši korisnici očekuju da ih obaveštavamo o relevantnim ponudama, pa ne uključujemo ponude koje su neprestano dostupne ili se stalno ponavljaju. Postoji veliki broj odličnih popusta koji su stalno dostupni, ipak, naš servis je fokusiran na ponude koje korisnici nikako ne žele da propuste.

Ostalo

Dajemo sve od sebe da svakodnevno dodamo svaku ponudu na Agregato. Ipak, nismo savršeni, ponekad propustimo neku ponudu, pa vas molimo za strpljenje.